Helder met geregeld zon en hoegenaamd droog, maar ............  
Zaterdag 23 februari.
In de nacht klaarde het lekker op en de temperatuur daalde tot rond de 20°. Er stond een zwakke oostelijke wind.
Overdag beginnen we met wat mist/nevel, maar dit lost vrij snel op waarna er een fraaie voorjaarsdag volgt. Helder met een afwisseling van bewolking en zon en droog. Het wordt 12°C en er staat een zwak tot matige zuidoostelijke wind.

Zondag 24 februari.
In de nacht is het helder en klaar waarbij de temperatuur opnieuw daalt tot rond de 2 á 3°C. Er staat een zwakke oostelijke wind.
Overdag kan er eerst nog wat nevel hangen, maar dit lost vrij snel op waarna het helder is met geregeld zon. Het is droog, het wordt 12 á 13°C en er staat een zwakke zuidoost- tot zuidelijke wind.

Maandag 25 februari.
In de nacht is het bewolkt, maar op een spat na blijft het wel droog en het koelt af tot rond de 4 á 5°C. Er staat een zwakke zuidelijke wind.
Overdag helder en klaar met volop zon en de temperatuur kruipt naar de 15°C. het is droog en er staat een zwakke zuidelijke wind.

Vooruitzichten.
Heel langzaamaan trekt het hogedrukgebied in zuidelijke richting weg en verandert het weer geleidelijk. Tot en met woensdag hebben we zeer zachte omstandigheden met een temperatuur rond 15°C, daarna wordt het wat koeler. Zoals het er nu uitziet is het de hele week droog en de zuidelijke wind ruimt aan het eind van de week naar west tot noordwest.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.0

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

9.1 uren

74.9 uren

123.7 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

.

Neerslagradar

Temperatuur

Wind (Bft)

Zicht; mist, nevel, of ....