Wisselvalligheid is troef !  
Zondag 27 september.
Zaterdagavond en in de nacht op zondag neemt de regenintensiteit toe evenals de wind. Een stevige wind, matig tot vrij krachtig kracht 4 tot 5. Het zal voortdurend regenen en de temperatuur daalt tot 12°.
Overdag is het overwegend bewolkt met heel af en toe de zon. In de vroege ochtend nog wat regen en aan het eind van de dag ook, maar daartussen is het een flinke periode droog. De temperatuur gaat naar 17 á 18° en er staat een matige tot vrij krachtige noordelijke wind, maar die zwakt in de loop van de dag geleidelijk af.

Maandag 28 september.
In de nacht naar maandag eerst wat motregen later in de nacht droog en we houden wat lage bewolking. De temperatuur daalt tot 13°.
Maandag overdag is er in hoofdzaak lage bewolking waar de zon geregeld doorheen komt. Het is droog en met een zwakke noordelijke wind en een temperatuur van 19 á 20° wordt het een aangename dag.

Vooruitzichten.
Dinsdag doen we het weerbeeld van maandag nog even over, een graadje koeler maar verder vergelijkbaar en de dagen daarna hebben we rustig najaarsweer. Dagelijks enkele regenbuien afgewisseld door droge perioden met zon en redelijk normale temperaturen voor eind september/begin oktober.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.5

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

0.3 uren

175.3 uren

1562.1 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor komende 48 uur

Weerkaarten van het KNMI

Temperatuur

Wind in Bft

Neerslag

Meteo Havelte twitter