Mijn verwachtingen opgesteld maandag 6 april rond 09:00 uur.  
Maandag 6 april.
In de nacht was het helder en droog en de temperatuur daalde tot 7,1°C.
Overdag is helder en droog en met volop zon komt de temperatuur tot 20°C. In de middag nadert er een kleine storing vanuit het westen die in de avond wat lichte regen kan brengen. De wind ruimt van zuidoost naar west en is zwak tot matig kracht 2 tot 3.

Dinsdag 7 april.
In de nacht is het bewolkt met eerst nog wat lichte regen maar later in de nacht wordt het droog. Het koelt af tot rond 9°C.
Overdag hebben we volop zon maar er zijn ook wat wolkenvelden die hem af en toe wat kunnen afschermen. In de loop van de dag passeren er enkele kleine buitjes. Het wordt 18°C en er staat een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen.

Woensdag 8 april.
In de nacht is er wat bewolking met hier en daar wat gesputter en het koelt af tot rond 8°C.
Overdag is het helder met enkele wolkenvelden en geregeld tot volop zon. Over de dag kan er wat licht gesputter voorkomen maar dit is eigenlijk te verwaarlozen. Het wordt 20°C en er staat aan zwakke wind uit uiteenlopende richtingen.

Vooruitzichten.
Voor donderdag en vrijdag is het weer vergelijkbaar met bovenstaand alleen zullen de temperaturen ietwat lager uitkomen. In het Paasweekend is het aanmerkelijk koeler met iets meer regenkans en redelijk normale temperaturen voor deze tijd van het jaar.

Volgende update; woensdag 8 april rond 09:00 uur.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.0

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

11.4 uren

44.9 uren

298.7 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

weerkaarten van het KNMI

Temperatuur

Wind in Bft

neerslag

Meteo Havelte twitter