Verwachtingen voor vandaag, morgen en ..... ....  
Donderdag 22 februari.
In de nacht was het helder en droog en het koelde af tot rond -3°C.
In de ochtend is de zon weer volop aanwezig ondanks de wat hoge sluierbewolking, maar in de middag is er wat meer bewolking waarachter de zon schuilgaat. Het blijft echter wel droog, het wordt 5°C en er staat een zwakke noordoostelijke wind, kracht 2.

Vrijdag 23 februari.
In de nacht is het redelijk helder en droog en het kwik daalt tot rond de -3°C.
Overdag zijn er wat wolkenvelden, maar het is overwegend helder en zonnig. Het kwik komt tot 3°C en er staat een zwak tot matige noordoost- tot oostelijke wind, kracht 2 tot 3. Doordat de wind al wat meer aanwezig is, zal de gevoelstemperatuur in de buurt van het vriespunt blijven liggen.

Zaterdag 24 februari.
In de nacht is het helder en het kwik daalt opnieuw tot rond de -3°C.
Overdag is het redelijk helder met volop zon en het kwik stijgt naar +3°C. De kille oostelijke wind is t.o.v. vrijdag wat toegenomen en is matig kracht 4.

Zondag t/m donderdag.
Vanaf zondag wordt het per dag kouder. De minima gaan richting matige vorst en de maxima blijven ook onder het vriespunt. Alle dagen een ijsdag, d.w.z. dat de temperatuur de hele dag (24 uur) onder nul blijft. In de loop van de week ontstaat er wel wat bewolking, maar het blijft overwegend helder, zonnig en droog. Prachtig winterweer met in de loop van de week voldoende schaatsmogelijkheden.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

4.1

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

7.1 uur

105.2 uur

148.9 uur

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript bibliotheek steelserie meters. - Mark Crossley: Ontwikkeling steelserie weermeter scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

� � �

KNMI neerslagradar

Bron weerkaartjes: KNMI

KNMI wind in Bft

KNMI zicht; mist, nevel, of ....

KNMI code groen, geel, oranje of rood

Weerhuisje Logo