Herfstachtig en zacht.  
Woensdag 28 oktober
In de nacht was het bewolkt met af en toe wat regen, maar geleidelijk werd het droog en de temperatuur daalde tot rond 9°C.
In de ochtend veel bewolking met mogelijk eerst wat lichte regen, maar gedurende de ochtend ook droge perioden met opklaringen en geregeld zon. De temperatuur gaat naar 12 á 13° en de ZW-wind neemt toe van matig naar vrij krachtig, rond kracht 5. In de middag is er meer bewolking en geleidelijk volgen er dan enkele buien en in de avond zal het een periode echt gaan regenen.

Donderdag 29 oktober
In de nacht blijft het bewolkt en regenachtig. De ZW-wind blijft doorstaan, minimaal matig kracht 4, en de temperatuur daalt tot een graad of 7.
Overdag eerst nog een bui, maar al snel wordt het droog en hebben we een overwegend droge dag met af en toe wat zon, maar ook plaatselijk nog een bui of zelfs enkele buien. In de (na)middag en avond toenemende regenkansen. De wind blijft stevig uit het zuidwesten waaien, matig tot vrij krachtig, kracht 4 tot 5 en de temperatuur komt tot 12 á 13°

Vrijdag 30 oktober
Een zachte nacht, het koelt nauwelijks af, het minimum komt zo rond de 11° te liggen.
Overdag beginnen we met regen en in de loop van de dag wordt het droger, maar het blijft wel meest bewolkt en we houden kans op wat licht gesputter. De temperatuur gaat lekker in stijgende lijn naar een maximum rond 15 á 16°

Vooruitzichten.
In het weekend meest droog en met 15 á 16° zacht. Zondag in de loop van de middag nemen de regenkansen weer toe.
Na het weekend houdt het wisselvallige herfstweer aan. Er staat een stevige ZW-wind met dagelijks regen of overtrekkende buien en redelijk normale temperaturen voor begin november.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

uren

uren

uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor komende 48 uur

Weerkaarten van het KNMI

Temperatuur

Wind in Bft

Neerslag

Meteo Havelte twitter