Vooruitzichten; opgesteld op maandag 8 maart om 07:30 uur  
Maandag 8 maart
In de nacht was het bewolkt met plaatselijk een spat regen en de temperatuur bleef een enkel graad boven het vriespunt.
Overdag is het bewolkt met in de ochtend misschien nog even wat zonneschijn. Geleidelijk neemt de bewolking echter toe en in de (na)middag zal het af en toe wat (licht) regenen. De temperatuur komt tot 6 á 7°C en de wind neemt in de loop van de dag toe van zwak (2Bft) in de ochtend naar matig (3 tot 4Bft) in de namiddag.

Dinsdag 9 maart
In de nacht is het bewolkt met af en toe wat regen en de temperatuur daalt tot een graad of 3.
Overdag is het overwegend bewolkt en grijs en plaatselijk zal het even regenen of komt er een licht buitje voor. Tussendoor een enkele opklaring met misschien nog een knipoog van de zon. De temperatuur komt tot 7 á 8°C en er staat een zwakke tot matige zuid- tot zuidwestenwind.

Woensdag 10 maart
In de nacht zijn er opklaringen en het is droog. De temperatuur daalt tot rond 3°C.
Overdag is het bewolkt, maar wel grotendeels droog. In de loop van de middag wordt de bewolking zwaarder en in de namiddag en avond zal het een periode (licht) regenen. De temperatuur gaat naar 9°C en er staat een stevige wind, matig kracht 4 tot krachtig kracht 6.

Vooruitzichten.
Vanaf donderdag hebben we een paar onstuimige dagen met een krachtige tot (af en toe) harde wind, kracht 6 tot 7. De temperatuur ligt rond de 9 á 10°C en het zal alle dagen een periode regenen.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.0

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

0.3 uren

23.2 uren

185.1 uren

 

Verwachting voor komende 48 uur

Weerkaarten van het KNMI

Temperatuur

Wind in Bft

Neerslag

Meteo Havelte twitter