Normale temperaturen en overwegend droog, maar ..........  
Donderdag 13 december.
In de nacht was het redelijk helder en droog en de temperatuur daalde met een zwakke oostelijke wind tot rond het vriespunt, 0,6° op waarnemershoogte en -0,9°C aan de grond.
Overdag blijft het helder en droog en met de oostelijke wind blijft er een aanvoer van koude lucht. Het wordt dan ook maar een graad of 3 en voor het gevoel komt het kwik niet boven het vriespunt uit.

Vrijdag 14 december.
De nacht verloopt helder en droog en met een zwakke oostelijke wind zal een enkele graad vriezen.
Overdag hebben we hetzelfde weertype als donderdag, helder en droog en de temperatuur laat nog een graadje vallen, 2°C is echt het maximum en de (noord)oostelijke wind zorgt voor een kouder gevoel.

Zaterdag 15 december.
In de nacht zal het enkele graden vriezen en overdag komen we met moeite boven het vriespunt. De oostelijke wind neemt aanmerkelijk toe van matig 3 naar vrij krachtig kracht 5.

Zondag 16 december.
In de nacht passeert er een neerslaggebied met eerst wat natte sneeuw wat geleidelijk overgaat in regen. De temperatuur ligt rond het vriespunt.
Overdag neemt de zuid(oost)elijke wind geleidelijk in kracht af van vrij krachtig 5 naar matig kracht 3. In de (vroege) ochtend nog een spat regen voor de rest verloopt de dag droog. Het wordt een graad of 3.

Vooruitzichten.
Komende week redelijk normaal weer voor deze donkere dagen voor de Kerst en richting de Kerstdagen weer geleidelijk kouder met kans op winterse neerslag.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

5.3

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

0.0 uren

25.9 uren

1993.4 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

.

Neerslagradar

Bron weerkaartjes: KNMI

Temperatuur

Wind (Bft)

Zicht; mist, nevel, of ....