Donderdag en vrijdag nog winters, daarna wat zachter. Komende week ..............  
Woensdag 23 januari.
In de nacht was het bewolkt en eerst viel er nog wat lichte sneeuw. In de loop van de nacht klaarde het echter wat op en de temperatuur daalde, afhankelijk van de mate van opklaren, tot tussen de -2 tot -4°C. In Havelte lag het minimum op -1,6°C.
Overdag is het meest bewolkt met af en toe een straaltje zon en hier en daar nog wat lichte neerslag. De temperatuur komt met moeite in de buurt van het vriespunt, maar ik denk dat het een ijsdag wordt, m.a.w. de temperatuur komt niet boven nul. Er staat een zwakke wind en die krimpt gedurende de dag van zuidoost naar noordoost.

Donderdag 24 januari.
In de nacht zijn er flinke opklaringen en het zal dan ook weer matig vriezen. Het minimum ligt tussen de -5 en -8°C. Er staat een zwakke oostelijke wind.
Overdag is het helder, zonnig en droog. Het wordt opnieuw een ijsdag met maxima tussen de 0 en -2°C. Er staat een zwakke noordoost- tot oostelijke wind.

Vrijdag 25 januari.
In de nacht is het helder en koud met een minimum rond de -8°C.
Overdag neemt de bewolking geleidelijk toe, maar tot de avond houden we het zo goed als droog. In de avond en nacht op zaterdag krijgen we te maken met neerslag, eerst natte sneeuw later in de nacht overgaand in regen.

Vooruitzichten.
In het weekend is het zacht met dagtemperaturen rond 5°C en het zal geregeld regenen. Komende week wordt het weer licht winters met normale temperaturen voor deze tijd van het jaar.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.0

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

0.6 uren

40.4 uren

40.4 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

.

Neerslagradar

Temperatuur

Wind (Bft)

Zicht; mist, nevel, of ....