Geregeld tot volop zon, droog, een zwak tot matige wind en warme temperaturen.   
Woensdag 26 juni.
In de nacht was het helder en droog en het kwik daalde heel langzaam naar een minimum rond de 18°C. Rond 6 uur in de ochtend passeerde het de 20°C.
Overdag is het grotendeels helder met wat bewolking en geregeld zonneschijn. We merken duidelijk de invloed van de koele noordelijke stroming, want de temperatuur doet met een maximum rond de 22 tot 24°C een flinke stap terug t.o.v. de afgelopen dagen. Er staat een zwak tot matige noordwest- tot noordelijke wind.

Donderdag 27 juni.
In de nacht is het helder met enkele wolkenvelden en het is droog. De temperatuur daalt tot rond de aangename temperatuur van 10 tot 12°C.
Overdag is het half bewolkt met geregeld zon en het is droog. Het wordt 20 tot 22°C en er staat een matige noordelijke wind.

Vrijdag 28 juni.
In de nacht is er wat bewolking, maar het blijft droog en de temperatuur daalt tot rond de 10°C.
Overdag is het redelijk helder en droog met volop zon. Het wordt 22 tot 24°C en er staat een zwak tot matige noordelijke wind.

Vooruitzichten.
Zaterdag hebben even een oostelijke stroming en zien we de temperatuur gelijk weer oplopen naar de zomerse waarde van 27 á 28°C. Zondag is dit echter weer voorbij en wordt het met een westelijke aanvoer 23°C. Het blijft droog en de zon is er geregeld tot volop bij.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

5.8

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

12.0 uren

215.6 uren

922.8 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

.

Neerslagradar

Temperatuur

Wind (Bft)

Zicht; mist, nevel, of ....