Verwachting voor het weekend

Licht wisselvallig  

VERWACHTING VOOR HET WEEKEND: LATER ENKELE BUIEN 

In de nacht opklaringen en droog. Wind uit west tot zuidwestelijke richting. Temperatuur dalend tot 7 graden als minimum. Zaterdag overdag eerst droog met nu en dan zon. Later vanuit het noordwesten enkele buien met kans op hagel. De wind gaat in de namiddag toenemend tot vrij krachtig 5 tot 6 beaufort eerst uit zuidwestelijke later uit noordwestelijke richting. De temperatuur stijgt in de middag tot 9 graden als maximum. Zondag is het licht wisselvallig weer met nu en dan buien. Er zijn ook droge momenten met zon. De temperatuur komt in de middag niet verder dan 8 graden als maximum. De minimumtemperatuur daalt zondag tot 6 graden.
    
Verwachting opgesteld op vrijdag 17 november om: 19:56 uur 


Het weerstation Davis Vantage Vue  


Het console  

Davis Vantage Vue model 6250EU. Compact draadloos weerstation voor meting van temperatuur, luchtvochtigheid, neerslag (0.2 mm) en wind (elke 2.5 seconden) Absoluut storingsvrije data-overdracht via 868 MHz tot 300 mtr (100 mtr praktisch)


WUS02  

Meteobridge. In dit kastje worden de gegevens opgeslagen en meteen doorgestuurd via weerhuisje.nl Dit werkt via de wifi verbinding.Uw eigen weerwebsite
Het WUS02 webpack bestaat uit een WUS02 Meteobridge uploadserver en een compleet ingerichte weerwebsite gehost door Weerhuisje.nl. Pakket is exclusief weerstation.
Geen gedoe met instellingen Stekkers erin en klaar.
Zelf geen webruimte nodig. Uw weerwebsite wordt gehost op een site van Weerhuisje.nl.
Geen abonnement, geen verplichtingen, geen extra kosten.
Werkt met uw eigen (ondersteunde) bestaande weerstation.
Stroomverbruik minder dan 5 per jaar.


Gemaakt door JJ de Vries

Foto gemaakt aan de kust van Ter Heide

Gemaakt door JJ de Vries

Duinen van Ter Heide

Gemaakt door N Vegt

Dalerveen ( Drenthe) Zonsondergang