Weerstation Bodegraven

Actueel weer in Bodegraven  Live, elke 10 seconden

Op deze website vind u de actuele weersomstandigheden in Bodegraven. Inclusief grafieken en historische gegevens. Elke 10 seconden wordt de data automatisch vernieuwt. Let wel op dat het open laten staan van de actuele pagina aan een maximum tijd gebonden is om het dataverkeer zo optimaal mogelijk te houden. Even de pagina vernieuwen en het werkt dan weer.

Het weerstation is als volgt opgebouwd:

Het betreft een Davis Vantage Pro2 Plus station. Naast de reguliere metingen (wind, neerslag, temperatuur en dergelijke), beschikt het station ook over een UV-zonkracht meter en een Solarpower instralingsmeter (deze geeft de hoeveelheid energie aan instraling in Watt per vierkante meter aan). De windmeter is circa 1,5 meter boven de nok van het dak gemonteerd, in totaal op circa 7,5 meter vanaf de grond.Ook actief op:  

Kijk voor een directe link naar een pagina naar het menu: Zie ook:

AWEKAS
HetWeerActueel.nl (Kijk onder het tabblad: Nederland actueel; Zuid-Holland; Bodegraven)
HetWeerActueel.nl project in samenwerking met Meteo Consult
HetWeerActueel.nl project Hydrologic in samenwerking met Witteveen+Bos
VWK project Sylphide
WeatherLink
WeatherUnderground
WOW (KNMI) / MetOffice (zoek op: Bodegraven)WWW.WEERSTATIONBODEGRAVEN.NL  

©2015-2018 Weerstation Bodegraven


NIEUWS en STORINGEN  

30 augustus 2018: Datum maximum windsnelheid incorrect. In het tabblad Data staat bij Jaar max en All max 15 augustus 2018. Dit moet zijn 18 januari 2018.

22 juni 2018: Per vandaag brengt de link naar WeatherLink DAVIS u naar een andere webpagina. Hierdoor is de data beperkter zichtbaar dan voorheen en mist u de Solar straling, UV meting, en de 2 grondthermometers.


******  


Tags  

weer bodegraven weerstation bodegraven actueel weer bodegraven