Weerstation Bodegraven

Actueel weer in Bodegraven  Live, elke 10 seconden

Op deze website vind u de actuele weersomstandigheden in Bodegraven. Inclusief grafieken en historische gegevens. Elke 10 seconden wordt de data automatisch vernieuwt. Let wel op dat het open laten staan van de actuele pagina aan een maximum tijd gebonden is om het dataverkeer zo optimaal mogelijk te houden. Even de pagina vernieuwen en het werkt dan weer.

Het weerstation is als volgt opgebouwd:

Het betreft een Davis Vantage Pro2 Plus station. Naast de reguliere metingen (wind, neerslag, temperatuur en dergelijke), beschikt het station ook over een UV-zonkracht meter en een Solarpower instralingsmeter (deze geeft de hoeveelheid energie aan instraling in Watt per vierkante meter aan). De windmeter is circa 1,5 meter boven de nok van het dak gemonteerd, in totaal op circa 7,5 meter vanaf de grond.Ook actief op:  

Kijk voor een directe link naar een pagina naar het menu: Zie ook:

AWEKAS
HetWeerActueel.nl (Kijk onder het tabblad: Nederland actueel; Zuid-Holland; Bodegraven)
HetWeerActueel.nl project in samenwerking met Meteo Consult
HetWeerActueel.nl project Hydrologic in samenwerking met Witteveen+Bos
VWK project Sylphide
WeatherLink
WeatherUnderground
WOW (KNMI) / MetOffice (zoek op: Bodegraven)WWW.WEERSTATIONBODEGRAVEN.NL  

2015-2018 Weerstation Bodegraven


NIEUWS en STORINGEN  

9 mei 2019: De weerdata wordt weer aangeleverd. De windmeter kan tijdelijk geen richting en snelheid registreren, er wordt naar een oplossing gezocht. Verder is alle andere data actueel per 10 seconden.

18 maart 2019: Vanaf april 2019 tijdelijk minder of geen weerdata beschikbaar. Dit gaat waarschijnlijk duren tot eind mei 2019. Houd de site in de gaten voor updates. Excuses voor het ongemak!

30 augustus 2018: Datum maximum windsnelheid incorrect. In het tabblad Data staat bij Jaar max en All max 15 augustus 2018. Dit moet zijn 18 januari 2018.


******  


Tags  

weer bodegraven weerstation bodegraven actueel weer bodegraven