Het was bewolkt en regenachtig. De zuidenwind was vrij krachtig, kracht 5. De temperatuur reikte vanmiddag tot 6 graden.  
Vanavond/vannacht:
Vanavond is het bewolkt en de regen trekt naar het oosten weg. Daarna komen enkele opklaringen voor, maar valt er ook een enkele bui mogelijk met hagel en onweer. De wind is later vanavond afnemend matig, kracht 4. Vanavond ligt de temperatuur rond 6 graden, maar zakt vannacht naar 3 tot 4 graden.
Dinsdag:
Er is af en toe zon, maar er vallen ook enkele buien mogelijk met hagel en natte sneeuw. De wind waait uit een westelijke richting en neemt later in de ochtend toe tot vrij krachtig, kracht 5. De temperatuur wordt maximaal 5 graden.
Vooruitzichten:
Woensdag is het wisselend bewolkt en vallen er enkele buien mogelijk met hagel en natte sneeuw. Een depressie op de Noordzee (963 hPa) veroorzaakt donderdag veel bewolking en regen. Later in de middag komt de zon tevoorschijn, maar later gaan er enkele buien vallen. Veel wind. Vrijdag en zaterdag is er af en toe zon en vallen er wederom buien mogelijk met hagel en natte sneeuw.
@JelleBooi

      

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript bibliotheek steelserie meters. - Mark Crossley: Ontwikkeling steelserie weermeter scripts.


Verwachting

Weerkaarten

Actuele temperatuur NL

Bron weerkaartjes: KNMI

Wind NL

Buienradar

Weersverwachting